Nyheter

Foton från våra vackra kommuner efterlyses

Publicerades den 17 september 2020
Hej

Vi är snart redo för tryck av den fina rapport som skall sammanfatta  projektet Mer attraktiva orter i Hässleholms kommun.
Dock skulle vi vilja illustrera den och kanske även framtid trycksaker med vackra bilder från de orter och platser som ingår i vårt arbetsområde, dvs. Perstorps och Hässleholms kommun..

Vi efterlyser därför högupplösta färgfoton på vackra/välbesökta/välkända eller okända platser som du tycker speglar din hemort.
Vill du bidra med en eller flera bilder skickar du dem till info@leaderph.se i ett mail där du också infogar texten ”jag intygar att den bild jag tillsänder er är tagen av mig själv och jag medger Leader LAG PH rätten att använda den i trycksaker och sociala medier, jag medger dem även rätten att redigera bilden genom beskärning.” Ange också var bilden är tagen och vad den föreställer så att vi kan identifiera platsen och objektet du fotograferat.
Vi kommer givetvis aldrig redigera bilden på annat sätt än genom att den vid något tillfälle kan behöva beskäras och vi kommer givetvis att ange vem fotografen är! Vi kan dessvärre inte betala för bilderna utan hoppas på att ni är lika angelägna som vi att visa upp det vackra kommunerna erbjuder.
Sprid gärna inlägget bland fotoentusiastiska vänner i Hässleholms och Perstorps kommuner…
TACK PÅ FÖRHAND!
Jeanette och Agneta
Dela: